Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Nieuws
Heusden

Informatieavond ondernemers Heusden

Veel ondernemers merken dat het beter gaat met de economie in Nederland. Ze zien bedrijven weer meer investeren, consumenten meer besteden en de export toenemen. Dat alles zorgt ervoor dat de werkloosheid afneemt. Een herstellende economie is natuurlijk positief nieuws. Maar profiteert u als ondernemer hier ook van? Weet u hoe uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van de economische groei?

Bedrijfsgroei en winst
Om ondernemers in de Langstraat te helpen hun kansen in de aantrekkende economie te verzilveren, houden ondernemers Jeroen Hettema en Henk Hoogardie op 18 oktober een informatieavond in het Gouverneurshuis in Heusden. Een bijeenkomst speciaal bedoeld voor alle ondernemers die niet willen afwachten, maar graag zelf de regie houden waar het gaat om bedrijfsgroei en winstoptimalisatie.

Kennis delen en sterker worden
Jeroen Hettema Finovion en Henk Hoogardie all4people HRM kennen elkaar vanuit Business+ de Langstraat. Een netwerkclub voor ondernemers die openstaan voor nieuwe kennis en partners. Vanuit die gedachte hebben zij besloten samen andere ondernemers uit de regio een helpende hand te reiken. Omdat ze uit ervaring als geen ander weten dat kennis delen eraan bijdraagt dat je samen sterker kunt worden.

Gratis kennis vergroten
U krijgt deze avond de kans om geheel vrijblijvend uw kennis te vergroten op het gebied van HRM/personeelszaken en financiƫle dienstverlening. U krijgt concrete tips en de mogelijkheid om met andere ondernemers ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst is vrij toegankelijk. U wordt alleen gevraagd zich vooraf aan te melden.

Aanmelden
Wilt u meer weten over bedrijfskansen verzilveren in een aantrekkende economie? Dan bent u op 1 december van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar heusden@finovion.nl of via contact@all4people.nl.

Wilt u bij uw aanmelding ook het aantal personen dat meekomt en de bedrijfsnaam doorgeven? Dan zorgen wij dat er voor u allen een kopje koffie klaarstaat.