Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Verzuimbegeleiding | casemanagement
shutterstock_115678405

Verzuimbegeleiding voor het MKB

Iedere medewerker in uw bedrijf heeft weleens een paar dagen verzuimverlof. Maar wat als dit langer gaat duren? Het werk blijft liggen, druk op collega’s nemen toe en u te krijgt ook nog eens te maken met alle verplichtingen rondom de Wet Verbetering Poortwachter (WvP).

Al met al kost een zieke medewerker u al snel zo’n € 200 per dag. Hier zit u als ondernemer toch niet op te wachten.

All4people helpt en ontzorgt u bij het uitvoeren van een goed verzuimbeleid en het begeleiden van uw zieke werknemer. Wij staan voor een praktische én innovatieve aanpak, geheel op maat en met een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Geen onnodige franjes en dure woorden, maar oprechte aandacht voor mensen en bedrijven.

Onze focus ligt sterk op inzetbaarheid van uw medewerkers en wij denken proactief mee om de terugkeer naar het werk zoveel mogelijk te bespoedigen. Wij zorgen voor een goede opbouw van het re-integratiedossier zodat dit voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. De verzuimbegeleiders | casemanagers van all4people ontzorgen. Zij zijn het aanspreekpunt voor u, de werknemer, Arbodienst en UWV.

Belangrijkste taken o.a.:

  • Procesbewaker en eerste aanspreekpunt
  • Sparringpartner
  • Begeleider van zieke medewerker zodanig dat deze snel het werk hervat
  • Uitvoerder verplichtingen rondom Wet Verbetering Poortwachter

Bent u al begonnen met een re-integratiedossier van een zieke werknemer en heeft u hierbij hulp nodig. Ook dan zijn wij er voor u.

Meer weten?
We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Tijdens de kennismaking kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard staat bij ons de koffie klaar!