Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Het traject
shutterstock_115678405

Het traject

Het 12 maanden durende outplacementtraject ‘Werk Scoren!’ voor omroep medewerkers kent 4 fasen. Onderstaand op hoofdlijnen de stappen die doorlopen worden. Uiteraard bepaal je samen met jouw coach wat relevant is om snel ander werk te scoren.

Merk IK

In twee gesprekken leggen we het fundament voor het programma. Samen met de coach breng je ‘Merk IK’ in beeld, vastgelegd in een plan van aanpak. Je maakt de online loopbaanscan2.0 en krijgt uitleg over en toegang tot het online loopbaancentrum zoowerkthet.nl. Daarnaast krijg je toegang tot de online vacaturebank, met dagelijks honderden nieuwe vacatures. Rond de vierde week neem je deel aan de training ‘Strategie met ballen’, om een loopbaanstrategie te leren ontwikkelen. In deze training maak je ook kennis met andere mensen uit diverse bran­ches, zodat je je netwerk kunt vergroten.

Marketing IK

Vanaf de vijfde week ga je met je coach aan de slag met ‘Marketing IK’. In twee gesprekken komen de onderwerpen arbeidsmarkt, solliciteren, pitchen, brief en cv, netwerken en het leren omgaan met social media aan bod. We werken bovendien aan jouw persoonlijke cv-website, die in de achtste week klaar en online is.

In deze fase worden ook twee collectieve trainingen aangeboden:

  • social media en netwerken
  • solliciteren/pitchen

Werk IK

Je bent klaar voor de arbeidsmarkt anno nu! Vanaf nu zal de begeleiding bestaan uit 7 uur e-coaching en is volledig gefocust op het snel vinden van werk. Wekelijks neemt je coach contact met je op (via telefoon, Skype, chat of msn). De all4people socialmediacampagne gaat van start en samen met jou zoeken we naar geschikte functies. Centraal in deze fase staan het vergroten van je netwerk, checken van sollicitatiebrieven, voorbereiden van sollicitatiege­sprekken en jobsearching door all4people.

Aan de slag

Een nieuwe baan, gefeliciteerd! Tijdens de proeftijd bij een nieuwe werkgever bieden we je 1 uur begeleiding, waarmee we het programma ‘Werk Scoren!’ met elkaar afsluiten.