Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Wie zijn wij
shutterstock_11401000

all4people bv

Bedrijven en werknemers die in staat zijn om tijdig te bewegen zijn vitaler en daarmee succesvoller op lange termijn. Zó werkt het.

Wij ontzorgen dagelijks werkgevers bij HR-thema’s, helpen mensen aan een baan en in hun loopbaanontwikkeling. De juiste persoon, op de juiste plek én op het juiste moment.

Onze aanpak brengt mensen in beweging. Zo halen ze het beste uit zichzelf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. All4People is praktisch en innovatief. Geen franjes en dure woorden, maar persoonlijke aandacht voor mensen en bedrijven. Alles op maat.

Voor ons is het vanzelfsprekend te doen wat we beloven. En we doen wat nodig is. Heel gewoon.

Wij geloven in werkzekerheid boven baanzekerheid. Wij hanteren de 4P's:

  • Persoonlijke interesse
  • Praktisch
  • Perspectief
  • Prijs/Kwaliteit

Ons DNA
Wij werken met persoonlijke interesse samen aan duurzame oplossingen. Wij vertrekken vanuit vertrouwen, tonen respect en zijn zuinig op personen, bedrijven en leveranciers. Wij zijn praktisch en daadkrachtig.

All4people vindt maatschappelijk én sociaal verantwoord ondernemen een must. In ons handelen zullen wij dan ook te allen tijde de gekozen oplossingsrichting samen met de werknemer of opdrachtgever toetsen aan maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid.

"Heb je een eigen plan, dan ben je geen onderdeel van het plan van een ander"