Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Angelique van Gils
All4people-SMALL-9

Angélique van Gils

Onderneemster, Life coach, loopbaancoach, innovatief, creatief, sportief en muzikaal.

Sinds 2004 streeft Angélique er naar om klanten optimaal en resultaat gericht te ondersteunen in het bereiken van hun (persoonlijke) doelen.

Angélique van Gils heeft dankzij haar grote interesse in mensen en culturen goed inzicht gekregen in de kloof tussen denken, doen en communiceren. Dit laatste is vaak de oorzaak van het vastlopen van carrière of maatschappelijke positie.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het weer op de rit zetten van “vastlopers” en het creëer van nieuwe (levens) perspectieven voor mensen die “ooit” droomden om meer uit hun leven te halen.

Je eigen functioneren onderzoeken en optimaliseren ? Starten of een volgende stap zetten. Samen uitvinden hoe het anders kan ? En “regisseur” blijven van je eigen ontwikkeling en groei ? Vele mensen heeft Angélique sinds 2004 mogen ondersteunen naar langdurig passende arbeidsplaatsen en succesvol ondernemerschap.

Ongetwijfeld kan zij ook jou succesvol op maat ondersteunen. Vandaar “persoonlijke coaching/ training” , feitelijk een intensieve samenwerking gericht op het bereiken van jouw doelen, die jij wenselijk en belangrijk vindt.

Op basis van heldere communicatie, grenzeloos vertrouwen en wederzijds respect, weet Angélique het beste uit ieder persoon naar boven te halen.