Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Lydia van der Graaff
Lydia van der Graaff

Lydia van der Graaff

Mijn uitdaging is om mij elke dag op het snijvlak van wetgeving, advisering en zingeving te bewegen. Voornamelijk bij complexe verzuimdossiers waarin de werkgever, werknemer, bedrijfsarts en arbeidsdeskundige nog niet goed op elkaar afgestemd zijn.

Noem me een vakidioot, verzuimspecialist of eigenzinnig in verzuim. Het loopt als een rode draad door mijn loopbaan heen. Ik heb een schat aan praktijkervaring opgedaan door intensief samen te werken met bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen.

Vanuit mijn werkervaring ken ik alle facetten van het spanningsveld. Bij de arbodienst ben ik gesprekspartner geweest voor leidinggevenden en HRM voor het terugdringen van verzuim. Als vestigingsmanager heb ik mij beziggehouden met werving en selectie. En als manager bij UWV en begeleiding in spoor 2 heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdige gesprekspartner en specialist.

Wat mij sterk intrinsiek motiveert is om met een onafhankelijke blik de werkgever en werknemer op een heldere manier te begeleiden en adviseren. Eerlijk, bevlogen en praktisch met een hands-on mentaliteit.

Mijn motto is “Werken is belangrijk voor de mens, je telt mee in de maatschappij, het geeft je structuur en zelfwaardering”.

T +31 (0) 6 21 10 38 26
E Lydia.vandergraaff@all4people.nl