Vragen over onze diensten? Bel: +31 85 3030949
Marc van Zutphen
Marc_2015

Marc van Zutphen

Mijn drive: een betrokken en een resultaatgerichte business partner zijn voor bedrijven op het terrein van personele en recruitment vraagstukken. Ik richt mij op duurzame relaties en werk op basis van committment waarbij mijn expertise, ervaring en netwerk optimaal benut wordt.

Mijn motto: met waardering, respect en discretie win je zowel op zakelijk als op sociaal vlak! Ik beschik over veel relativeringsvermogen en heb een goede kijk op organisaties en mensen waardoor ik al jaren in staat ben "stevige bruggen" te bouwen tussen mensen.

Langstraete is actief in recruitment, selectie, executive search en assessments t.b.v. financiƫle, commerciƫle, logistieke en inkoop vacatures (MBO++/HBO-WO niveau).

Wij bieden recruitment op maat dat geheel is afgestemd op uw behoefte als opdrachtgever. Kortom wij ontzorgen u in het recruitmentproces van A t/m Z. of op modulaire (abonnement) basis.

Langstraete verstaat de "the art of matching" oftewel de kunst van bemiddelen. Deze kunst is het creatieve proces partijen te boeien en te (ver)binden met elkaar tot een langdurige werkgever/werknemer relatie.

E info@langstraete.nl
T +31 (0) 6 29 28 20 66